Nye originale for Lenovo legion y7000 y7000p y530 y540 y545 y740 hdd-kabel-nbx0001pg10 harddisk stik


Tags: legion y540, legion y530, lenovo legion y720 bærbar, lenovo legion y530 hud, led-lenovo y520, bærbar y740, lenovo y700, tastatur lenovo y530, legion lenovo, gtx notebook.

kr53.42 kr76.31
  • På lager
  • d937


Kontroller billedet af det produkt, der klart af sammenhængen ,sørg for, at elementet er den samme som den oprindelige .

Om os :

Vi er en af de førende laptop komponent leverandører i kina,som har specialiseret sig i eksport af laptop bundkort,især være god til at mærke laptop bundkort ,og i stand til at levere laptop lcd ,værdiboks til bærbar tastatur ,batteri og adapter,vi har vores egen professionelle ingeniør team og reparation service for dig .med den høje kvalitet ,godt udseende og rimelig pris, vores kunder er fra hele verden , Nordamerika ,Sydamerika ,Europa,Australien,Afrika, russisk og så videre .

Package :

Vi vil pakke varen godt .

Betaling :

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Deterosderunderholder.dk behandles af Alipay.

Forsendelse :

Vi vil afsende ordren i 2-5 dage efter fik betaling .

Vi kan normalt skibet ved Deterosderunderholder.dk standard shipping , DHL , EMS ,TNT ,UPS og så videre , hvis du foretrækker en anden forsendelsesmetode , bedes du kontakte os ,tak

Feedback :

1.Hvis du er tilfreds med vores varer, Bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner for os .Din positive feedback er meget værdsat.

2.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,bedes du Kontakte os først til at løse ethvert problem.Vi vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.Send os en mail og vi vil svare inden for en rimelig tidsramme


  • Type: Bærbar computer
  • Mærke: ZYDNLP
  • Pakke: Ja


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer