Holdbar Cykel Power Sensor 8/12 Magnetiske Punkter Power-Sensor Til Cykel Ændring Bjerget El-Cykel


Tags: matte lip overførsel, pvc kosmetiske strand, roll wraps blomster, passer til hip hop hvid, ren cedar humidor, mega bombe bra, mega bloks skæbne, hals cirkel spædbarn, mat lipgloss nyx.

kr30.10 kr43.59
  • På lager
  • d615


modname=ckeditor

Holdbar Cykel Power Sensor 8/12 Magnetiske Punkter Power-Sensor Til Cykel Ændring Bjerget El-Cykel

Funktioner:

1. Lavet af høj kvalitet materialer, robust, stabil og holdbar.

2. Stærke magnetiske punkt magt.

3.Lettere installation, ingen grund til at fjerne den skrue.

4. Mere følsomme 8/12 magnetiske punkt, give dig en bedre bruger oplevelse.

5.Velegnet til cykel ændret.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Type A,C : 8 magnetiske Point

Type B : 12 magnetiske Point

Materiale: blanding

Farve: som vist billeder

Pakke liste:

1 x Sensor

Levering oplysninger

1. Produktet vil blive sendt inden for 3-7 dage, når købers betaling er bekræftet af Deterosderunderholder.dk.

2. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.

3. Vi er ansvarlige for Kina told problem, og køber skulle være ansvarlig for den destination, told problem.Virksomhed told, er købers ansvar.Vi accepterer ikke, at nogen tvist om den brugerdefinerede problem.Men vi kan erklære, at hver pakke til vores kunder i henhold til deres krav,så når du placere en ordre i vores butik,kan du efterlade en besked for at fortælle os om, hvordan man erklærer det for dig,ellers vil vi gøre det i henhold til vores erfaring.Hvis det gør nogle af pligt,du har brug for til at gennemføre det.Vær opmærksom på dette!

4. Vi har KUN sender til den adresse, der er fastsat af Deterosderunderholder.dk og køber .Sørg for, at dine adresse, POSTNUMMER og telefonnummer, der er korrekte og gyldige.

5. Normalt parcel skulle ankomme rettidigt, men nogle gange ekstra dage, der er brug for, hvis bæreren er påvirket på grund af masser af pakker.Bemærk rettidig kontakt os for yderligere assistance, hvis du ikke får det inden EST tid.

6. Normalt ordrer sendes via Singapore Post/Hollandske Post /China post,EMS,DHL og UPS osv. (Hurtig skal betale ekstra).

7.Vi kan ikke tillade, DHL Fjernbetjening Shipping Gebyr, hvis kunderne med at vælge DHL shipping,så vi håber, at du kan tjekke, om dit sted hører til DHL Fjerntliggende område på DHL websiteand kan betale det bevidst, hvis du vælger DHL Forsendelse

Om os og Kontakt os

Vi sigter på at give fashion sport produkt.Nyd sport,elsker dig selv.Vi sælger dem for billigt, men det bedste, din fulde tilfredshed garanteret!vi tror du vil kunne lide dem.For at få en hurtig respons og kommunikation, anbefaler vi dig at kontakte os via Besked.Om eventuelle andre oplysninger, du også kan kontakte os i åbningstiden: Fra Kina lokal tid: 8:00AM til 6:00PM gennem TradeManager


  • Type B: 12 magnetiske Point
  • Type C: 8 magnetiske Point
  • Type: PAS sensor
  • tilstand: 100% Brand Nye
  • Materiale: Blandet materiale


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer