For Toyota Camry/Stimulus/Rav4 Venstre dørlås Cylinder Automatisk dørlås Cylinder med 1stk nøgle


Tags: toyota rav4, dør nøgle, rav4 mærkat, lås toyota, RAV4, lås skabet, lexus lås, husstand håndklæde, camry dørlås, dørlås toyota.

kr86.75 kr109.83
  • På lager
  • d24683


for Toyota Camry/Stimulus/Rav4 Venstre dørlås Cylinder Automatisk dørlås

Forsendelse via luftpost + nummer.

1.Alle de poster, 1 år garanti ,hvis nogen fabrikken problem med kvaliteten ,kan vi reparere eller ændre en ny gratis i 1 år.Efter et år,

vi kan levere reparations-service også opkræve grundlæggende gebyrer.

2.Vi kunne forberede produkter på en gang for kundernes straks at købe. 3.Vi tilbyder technic støtte og livslang efter-salg service.

1.Den shipping tid er omkring 3~5 dage med DHL/UPS/FedEx/TNT,10 dage af EMS,20

dage af HK Post, luftpost, eller Singpore Indlæg. 2.Vi vil gøre vores bedste for, at varen kommer til tiden.Som kurer,vejr og lokale

brugerdefineret,måske nogle gange det vil være forsinket.Din forståelse vil være yderst værdsat

3.Når pakken ankommer til dit lokale skik,pls kontakte brugerdefinerede asap, og overdragelsen told,gebyr depent på dit land, hvis du ikke betaler for told,kan du ikke få pakken,og vi vil ikke opgive den pakke,hvis du ønsker at vende tilbage,skal du betale for den sending.

1.Produktet er pakket omhyggeligt af bomuld kasser, før det sendes ud. 2.Vi vil gøre vores bedste for, at varen kommer til tiden.Som kurer,vejr og lokale

brugerdefineret,måske nogle gange det vil være forsinket.Din forståelse vil være meget værdsat. 3.Pls lad ikke ikke god feedback, før du kontakter os.Vi prøver altid at lave den perfekte service for vores kunder, hele tiden.Gør løfte er det centrale punkt i erhvervslivet.

4.Produktet vil blive TESTET omhyggeligt,så pakket af bomuld kasse, før det er sendt til Kunden.

Alle vores produkter har 1 års garanti.At sige.Hvis modellen har nogen problemer med kvaliteten, at du er tilfreds,pls tøv ikke med at sende det tilbage til os for at ændre en ny eller reparere for dig.Dette er vores forretning,og vi gør den lover.


  • Størrelse: for Toyota
  • Låse Type: Automatisk Dørlås
  • Model-Nummer: For Toyota


Sarahbaylor1
2020-11-09
5/5
GOOD SELLER!!

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer