Et Par Bil Indvendige Side Dørhåndtag Opbevaringsboks Organizer Holder Til For Ford Mustang-2020 Indvendige Dørhåndtag Opbevaringsboks


Tags: ford door handel, ford mustang interiør, mustang gt, ford mustang, kabinen dørhåndtag, interiør mustang, 2017 ford mustang, mustang, ford transit dør håndtag, carbon mustang.

kr49.02 kr73.20
  • På lager
  • d24659


For For Ford Mustang 2015-2020 Indvendige Side Af Døren Opbevaringsboks Organizer Holder Black

Pakke Inkluderet:

2x opbevaringsboks(Venstre+Højre)

Montering:

For For Ford Mustang 2015-2020

Specifikation:

Type:Storage Box

Materiale:ABS Plast

Farve:Sort

Funktion:

* OVERLEGEN KVALITET For For FORD Mustang opbevaringsboks: Lavet af høj kvalitet ABS plastik, der opfylder eller overstiger OEM standard.Det er ganske effektiv til at knække, korrosion og deformation beskyttelse.Bare få denne holdbare og tilgængelige opbevaringsboks til at opgradere din Ford For Mustang!

* PERFEKT DESIGN: i Henhold til den oprindelige struktur, størrelse, design af dette par af de forreste rå dør side opbevaringsboks trapez form, som passer perfekt til din ford Til Mustang.Den udvendige boks er knyttet til med et stykke af svampen til at styrke stabilitet og forhindre opbevaringsboks arrangør af støj og rystelser.Håndtaget af den originale bil er tom og kan ikke placere ting.Med denne opbevaringsboks, kan du placere genstande såsom mobiltelefon, parkering, parkering-kort, mønter, nøgler, og så videre.

* NEM INSTALLATION: Denne opbevaringsboks passer direkte ind i den forreste række dør side.Ingen ændring og tape er nødvendigt med stor komfort, som er en flot interiør tilbehør til din Ford For Mustang!

* STOR KOMPATIBILITET: Passer til 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Til For Ford Mustang.En lille ændring for at gøre dit Til For Ford Mustang være af helt almindelige.

Bemærk:

-Du skal tjekke på forhånd forbindelser af dit køretøj, og dermed, om kompatibilitet er sikret!

- Tillad 1-3CM adskiller sig på grund af manuel måling.

- På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din forståelse.


  • Specielle Funktioner: INGEN
  • Element Vægt: 150g
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Autoleader
  • Materiale Type: ABS Plast


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer