Asahi Mønt Mech Acceptor-Arkade Spillet en Del Tilbehør Drop indsættelse af mekanisk BL Token Selector


Tags: antikke jade, kit mame, mønt døren, acceptor, mobiltelefon headset, ny arcade kit, programmerbare arcade pcb, mechan mod, spil token, beslag i rustfrit stål.

kr31.38
  • På lager
  • d24526


Asahi Mønt Mech Acceptor-Arkade Spillet en Del Tilbehør Drop indsættelse af mekanisk BL Token Selector

Specifikationer i Asahi mønt mech-acceptor:

Accepterede mønter diameter: 16mm-25mm

Accepterede mønter tykkelse: 1.2 mm 2,4 mm

Opfanger mellem godt og svig mønter

Hver mech udstyret med anti-string enhed

Farve fås i grå

Hver del, der er lavet med stor præcision til at adskille gode mønter fra falske mønter

Optimal ydelse og holdbarhed

Høj styrke magnet bruges til at forbedre mech ' s evne til at afvise falske mønter

Fuldt testet og inspiceret

Til rådighed til at passe mange medaljen eller møntefterligningen

Vægt: 0.23 kg

Størrelse per enhed: W103 x x D100 H37mm

Pakke inkluderet:

1PC*Mekanisk Mønt-acceptor

Bemærk: på Grund af de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen, skal du forstå.Tak fordi du Element i farverne:

Du kan vælge farverne på de joysticks en af knapperne, når du bestiller, pls efterlade en besked til din anmodning.Hvis ikke nævne, at vi vil sende det samme som billedet viser eller tilfældig.Forsendelse:

1. 100% af de leverede produkter er testet inden levering af QC .Vi vil sende varer inden for 1~6 arbejdsdage, når din betaling er gennemført. 2. Vores pris omfatter ikke import afgifter på grund af at forskellige lande har forskellig politik for import skat og købere er ansvarlig for told.

3. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Singapore indlæg leveringstid er 15-80 dage .Nogle lande som RUSLAND og BRASILIEN kan tage længere tid .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Pls bede os om at forlænge leveringsdato i stedet for at gøre tvist .Feedback:

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Tag et par sekunder til at forlade positive tilbagemeldinger (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud !


  • Stik Type: EU Stik
  • Model-Nummer: CL
  • Type: Mønt Pusher
  • Alder: >3 År


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer