Jomfru Hår, Brazilian Dybt Væve menneskehår 3 STK Bundter med Lace Lukning 4x4 Uforarbejdede Menneskelige Hår Skud Berrys Mode


Tags: pen bil tucson rød, pen patron biro, multi pad funktion, pen patron 7 cm, pen sag stor korea, pen patron 8422, lacra harry potter, ammende børn, projektor 650 ansi.

kr886.60 kr1 672.82
 • På lager
 • d24258


Jomfru Hår, Brazilian Dybt Væve menneskehår 3 STK Bundter med Lace Lukning 4x4

Uforarbejdet Hår Skud Berrys Mode

Materiale

Berrys Mode Brasilianske 100% Virgin Human Hair Extensions

Funktioner

1.Gratis vildnis, minimum kaste

2.Steam proces, ingen kemiske proces

3.Fuld neglebånd, tykke fra islæt til spidser, meget blødt

4.Ingen lus & grå hår, ingen dårlig lugt

5.Kan være farvet, bleget, nyindrettede, holde mønster efter vask

6.Sidste lange tid i god pleje

Hår stil

Berrys Mode Jomfru Hår, Brazilian Stor Dyb Bølge

Længde

10 cm til 30 cm

Farve

#1b (naturlige farve uden behandling)

Gennemsnitlige mængde

Normalt 3stk eller 4bundles kan foretages en fuld hoved

Behandling & Fragt

Normalt behandling inden for 12 timer og skibe ud i 18 timer efter din betaling via kontrol

Drop

Forsendelse &Wholesale

Venligst kontakt med os

1. Vil det Indviklet?

Da dette er 100% human jomfru hår, håret er stadig med fuld neglebånd tilpasset i samme retning.Efter at vi gør den glat hår i forskellige curl mønstre, neglebånd på hvert hårstrå er ikke længere ligge ved siden af hinanden, det kan være at gå op og frem, derfor er det nogle gange vil du føle det er ikke meget let at køre fingrene gennem håret, og dette er simpelthen fordi, det har en hår typografi og neglebånd at stoppe fingrene, fordi der fra, hvad de kunne reagere på dine fingre, er en form for angriber.Hår kan blive viklet ind, fordi det er alt for tør og samler alt for meget støv og andre ting, på dette tidspunkt, husk ikke at vaske det med shampoo, fordi det vil gøre det endnu værre.Vask det med klare, varme vand og den dybe tilstand er det for en stund, det vil blive bedre og bedre!

2.Vil det Kaste?

Efter fabriksarbejdere sy hår stykker i en pakke, der kan være nogle korte stykker, der ikke er knyttet til skud, så når du først kam eller vaske det, vil det gå ud.Det er ikke udgyde, kam dem ud, og det vil være fint.Den islæt er dobbelt trukket maskine skud for at forhindre, at det er muligt at kaste, hvis du er nødt til at skære skud til at justere hår volumen for din installation, pls sørg for at forsegle kanterne af den islæt, så det vil ikke kaste.Og aldrig vaskes eller kam håret med alt for meget styrke, det er jomfru hår, der har brug for mere af din kærlighed til at tage sig af det, eller det vil bryde ud.

3.Kan være krøllet eller farvet?

jomfru hår kunne være farvet og jern-hjemme, strygejern, fladskærms plz må ikke overstige 150ºC, eller at håret bliver ødelagt.Også håret vil komme tilbage til sin naturlige bølget, når du vasker det, eller jern-hjemme.

4.Hvordan til at Skelne?

For 100% human jomfru hår, hvis du brænder for det, vil det have foraskes;for andet materiale,såsom kemiske fiber personale, når man brænder det, og det efterlader intet.

Til din information,bedes du behandle det som var det dit eget hår, med den rette pleje, de uforarbejdede menneskelige jomfru hår, vil sidste for lang tid.Håret vil forblive ubeskadiget ved at undgå hyppig brug af overskudsvarme, døende eller perm kemikalier.

Q: hvor Mange Hår har jeg Brug for?

Håret er omkring 97-100g/bundt(3,5 ounce/bundt). 3 bundter er nok for en leder normalt.Fordi vægten af alle bundter er konstant, jo kortere bundle er thicher end lang.Nedenfor er en henvisning til at fortælle dig, hvor mange bundter, du har brug for.

Q:Hvordan til At Måle Vores hår?


 • Den Menneskelige Hår Type: Brasiliansk Hår
 • Emballage: 3 stk Skud & 1 pc-Lukning
 • Materiale Kvalitet: Jomfru Hår
 • Mærke: berrys mode
 • Længste Hår Andel: 10%-30%
 • Kemisk Behandling: INGEN
 • Velegnet Døende Farver: Alle Farver
 • Tekstur: Dyb Bølge
 • Kan Blive Permanentet: Ja


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer