Fortykket 6*13meticulously fremstillet 18650 lithium batteri punktsvejsning armatur armatur lithium batteri monteringsfixtur


Tags: elektrisk inkubator, 18650 batteri klemme, spot svejse, 18650 nikkel strip, li-batteri punktsvejsning, 18650 stedet, mini spot svejser, spot svejser, sølv svejse tilbehør, svejsebrændere tilbehør.

kr192.92
  • På lager
  • d24197


Dette produkt er en fast stativ til spot svejsning maskine, med en maksimal kapacitet på 78 batterier.De materialer, produkterne er alle af høj tæthed isoleret rød el-træ, holdbar og ikke-deformation.På samme tid, kan vi tilpasse produkter til købere.Hvis du har brug for at tilpasse produkterne, bedes du kontakte sælgeren.

Bemærk: batteriet er brugt til foto-demonstration.Prisen er fast bestanddel i stedet svejsemaskine, herunder ikke batteri.

Fragt & Levering:

1. Elementer vil blive sendt inden for 1-5 hverdage efter, at vi bekræfte din betaling.

2. Vi bruger Fragt, det vil tage omkring 15-60 Dage til at ankomme. (Brasilien og Tyrkiet vil tage omkring 15-90 Dage til at ankomme.).

3. Nogle gange var det mere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, for fortoldning.så vent tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.hvis du ikke modtage varerne inden for 60 dage, bedes du kontakte os, og så vil Vi hjælpe dig med at spore det!

4. for at sikre, at du modtager dine varer beskattes på importen, vil vi erklære det som en lavere værdi.denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af varer og kan ikke anvendes til lande med Forskellige told-regler.eventuelle told eller afgifter vil være købers ansvar.

PS: Efter at varerne er afsendt, vil det være umuligt for os at hjælpe dig med at ændre adresse eller andre oplysninger om din ordre, så venligst sørg for, at oplysningerne på din ordre, når du foretager betalingen!

Feedback & Kontakte os:

1. Hvis de varer, der har et problem, og du ikke er tilfreds med det, så kontakt os, vi vil gøre vores bedste for at besvare løse.vær venlig at give et tilfredsstillende svar.vær venlig ikke at forlade os, neutral eller negativ feedback.

2.Din feedback er virkelig vigtigt for os.tag et par sekunder til at forlade en god feedback og 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, tak!

3. Stor rabat for: Hvis du har brug for at placere en stor ordre, hvilket er mere end den maksimale mængde, bedes du kontakte os for at få en rabat, og vi støtter engros.

PS: vi vil forsøge at svare så hurtigt som muligt.men lad forsinkelse i respons til ikke-arbejdstid.vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål.har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte mig.


  • Tilbehør Type: Batteri tilbehør
  • Mærke: W-haj


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer