164ft Have Vand Slange-Hjuls Vogn med Hjul Bærbare 2-Hjulet Vanding Landskab Rør Storage Basket-Hjuls Vogn Haven Værktøj


Tags: 16mm slange, haveslange, gardena, kaste vand slange reel, vognen haven, tomme slange reel, haven trolley vogn uk, 1-din ramme opbevaring, haven slange reel, rock fiskeri hjul.

kr376.69 kr523.21
  • På lager
  • d233


Beskrivelse:

Haven slange vogn med hjul er nem at manøvrere, og håndtaget kan blive udvidet eller skjult.Den kapacitet, der er mere end nok til dit daglige havearbejde bruge, og det kan hjælpe dig til at nå ud til hvert hjørne af haven.

Vores Hjuls vogn er designet til alsidig design i haver, plæner, fortove og baggårde.

Funktioner:

[ Let En ssembly] Slange r ål c art er let at samle.Den kapacitet, der er mere end nok til dit daglige havearbejde bruge, og det kan hjælpe dig til at nå ud til hvert hjørne af haven.

[ Nyttige ] Dette Have Reel Vognen er let og holdbar og nem at betjene.S uitable til at køre problemfrit i forskellige miljøer, såsom græsplæne og bjergsiden.

[Comfort Håndtag ] haven slange-hjuls vogn har thicked og non-slip håndtag til din komfortabelt brug.

[ Vidt det er Relevant] Have slangeopruller kan bruges til opbevaring og transport af elektrisk ledning, hamp reb og så videre.

[ Høj kvalitet ] Lavet af høj kvalitet ABS, og Legering materiale, holdbart for lang tid brug.

Specifikationer:

Farve: Grøn

Materiale: ABS, Legering

Stil: Afslappet

Ansøgning: 4 " Rør

Antal Relevant Rør Længde: 50m / 164ft

Anledning: Hjem, Have, Græsplæne

Produkt Størrelse: 50*44*42cm / 19.68*17.32*16.53 tommer

Pakke Størrelse: 40*60*85cm / 15.74*23.6*33.46

Pakke Vægt: 4 kg / lb 8.81

Pakke Liste:

1 * Vandslangen-Hjuls Vogn

1.Originale billeder af produktet er for gamle kunder.

2.Engros/dropshipping både understøttes, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en mere løs pris eller en hurtigere levering.

3.Vi leverer til hele verden fra Kina post,HK post EMS,DHL, Fedex og så videre,i henhold til dine valg, når de afgiver ordrer.vi er i stand til at kontrollere leveringstid,fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service.

4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen .

1. Hvis det er noget der gør dig utilfreds eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader Feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du opfylder med post, skal du tilføje vores butik på favorit-listen, og efterlad et positivt feedback (5stars) til at opmuntre os! ?

3. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback eller åbne enhver tvist, uden nogen kommunikation med vores service team, vi tror, vi kan løse problemet for dig perfekt på en venlig måde !


  • STANDARD: Din
  • Materiale: Metal
  • Haven Slangerulle Type: Empty Hose Reels
  • Funktion: Rewindable
  • Model-Nummer: Have Vand Slange-Hjuls Vogn med Hjul


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer